Γνωρίστε μας...

Η Ziakos ιδρύθηκε το 1992 και μέχρι σήμερα συνεχίζει την δυναμική της παρουσία στον κλάδο της υγείας, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ιατρικών ειδών και ιατρικών αναλώσιμων στην Ελλάδα. Με κέντρο τον άνθρωπο και πάνω από 25 χρόνια εμπειρία από την παρουσία στον χώρο, φροντίζουμε όλα τα προϊόντα που προσφέρονται να χαρακτηρίζονται από προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Ziakos διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την Johnson & Johnson Hellas ως επίσημος και εγκεκριμένος συνεργάτης των κορυφαίων ιατρικών προϊόντων της. Τα κυριότερα από τα προϊόντα αυτά είναι: καρδιολογικά επεμβατικά, ορθοπεδικά υλικά, αρθροσκοπικά υλικά κ.α.

Πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας ως εταιρεία, χτίζουμε τη σχέση με τους πελάτες μας σε γερές βάσεις οργανώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας με βάση τις ανάγκες του καθενός. Μια ανεξάρτητη και οικογενειακή επιχείριση με γερές βάσεις. 

Οι αξίες μας

Στην Ziakos, οι ισχυρές αξίες μας ορίζουν την κουλτούρα μας και την προσέγγιση που έχουμε στον κλάδο της υγείας. Στόχος είναι η συμβολή στην καλή υγεία και στην μακροζωία αλλά και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Έχουμε υιοθετήσει αξίες που διέπουν την λειτουργία μας εν γένει:

Σεβασμός – Όπως και οποιαδήποτε ενασχόληση με τον κλάδο της υγείας, γνώμονας σε όλες τις ενέργειές μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

Καινοτομία – Φροντίζουμε όλες οι προτάσεις μας να ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στην ανάπτυξη ιατρικών ειδών και αναλώσιμων.

Ποιότητα – Επενδύουμε τόσο στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών, όσο και στην ποιότητα των προϊόντων που εκπροσωπούμε.

Εμπιστοσύνη - Η συνεργασία με κάθε πελάτη και συνεργάτη βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και το αμοιβαίο όφελος.

Οι στόχοι μας

Οι στόχοι μας

Μετά από 25 χρόνια επιχειρηματικής πορείας στον χώρο της υγείας, η Ziakos επιδιώκει να παραμείνει πρότυπο ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την ανακάλυψη, ανάπτυξη, προσφορά και επιτυχημένη εμπορική διάθεση ιατρικών προϊόντων που οι εμπλεκόμενοι θεωρούν ότι κάνουν πραγματική διαφορά στην εργασία τους.

Είμαστε προσανατολισμένοι στην επιστημονική έρευνα και παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των συνανθρώπων μας.

Στόχος μας επίσης να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας με περισσότερες εταιρείες με κύρια υπηρεσία την αποθήκευση και διάθεση των προϊόντων τους.

Μέσα από πρακτικές υγιούς επιχειρηματικότητας και ακολουθώντας έναν ισχυρό κώδικα ηθικής και αξιών, επιδιώκουμε να παραμείνουμε ο πιο έμπιστος συνεργάτης στον κλάδο, προσφέροντας άρτια προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω του άρτια εξειδικευμένου προσωπικού μας.

 

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι άρτια οργανωμένες και λειτουργικές εγκαταστάσεις της Ziakos, αλλά και η ολοκληρωμένη εμπειρία που διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της, είναι εγγυήσεις για τις υψηλές προδιαγραφές των ιατρικών προϊόντων της. H αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της Ziakos οφείλεται τόσο στην εξειδίκευση των στελεχών της, όσο και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Τα κεντρικά γραφεία Διοίκησης και οι αποθήκες της εταιρείας στεγάζονται στο Χαϊδάρι, στη διεύθυνση Αρεοπόλεως 4, Χαϊδάρι, 12462.

Στο συγκρότημα στεγάζονται:

  • Τα γραφεία κεντρικής διοίκησης.
  • Το κέντρο διανομής τελικών προϊόντων.
  • Η κεντρική αποθήκη της Εταιρείας
  • Κεντρική αίθουσα στην οποία διεξάγονται σεμινάρια, παρουσιάσεις, συνέδρια κ.ά.
  • Βοηθητικοί χώροι

Ως βάση τις άρτιες εγκαταστάσεις, που διασφαλίζουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία φύλαξης κι αποθήκευσης, η Ziakos βρίσκεται άμεσα και αποτελεσματικά δίπλα σε όσους χρειάζονται τις υπηρεσίες της.Οι εγκαταστάσεις μας

Πολιτική Ποιότητας

Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Ziakos είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001/2008. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διασφάλιση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας άριστη ποιότητα προϊόντων, εναρμονισμένων στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν θέσει τα κανονιστικά όργανα της Ε.Ε. Επίσης, το Σύστημα Ποιότητας της εταιρείας μας είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις της Απόφασης της Ελληνικής Κυβέρνησης: Αριθ. ΔΥ8δ / Γ.Π. οικ./ 1348 - Αρχές και Κατευθυντήριες Γραμμές Ορθής Πρακτικής Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Επίσης, η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με τα ISO 14001:2015 & OHSAS 18001:2007 με ισχύ από το Νοέμβριο 2018. Το πρώτο αφορά την περιβαλλοντική διαχείριση και το δεύτερο την υγιεινή & ασφάλεια στην εργασία.

Επιπλέον, πιστοποιηθήκαμε και με ISO 13485:2016 που αφορά τις ιατρικές συσκευές και πιο συγκεκριμένα την υπηρεσία της πλύσης ιατρικών εργαλείων που παρέχουμε. 

Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις αποτελούν επιβράβευση της εγκυρότητας των υπηρεσιών μας, της ευαισθησίας μας για το περιβάλλον και της προστιθέμενης αξίας που φέρει η εταιρεία Ziakos, στην Ελλάδα και διεθνώς.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι εργαζόμενοι της Ziakos είναι το σπουδαιότερο κεφάλαιό της. Συνεπώς, επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και της ποιότητας στα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.
Πρωταρχικό της μέλημα αποτελεί η διατήρηση του υψηλού επιπέδου προσωπικού, μέσα από προγράμματα επιμόρφωσης σε θέματα ποιοτικού ελέγχου, προώθησης προϊόντων και χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς και τη χρηματοδότηση μετεκπαίδευσης των στελεχών της.

Η πίστη στις αξίες και την εταιρική φιλοσοφία είναι βασικό κριτήριο αξιολόγησης όλων των ανθρώπων της Εταιρείας, ώστε να διασφαλίζεται, σε κάθε τομέα και σε κάθε φάση δραστηριότητας, η ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, και φυσικά η αξιοκρατία.

Στόχος μας είναι μέσα από την προσωπική εξέλιξη κάθε στελέχους να αναδυθεί και η εξέλιξη της Ziakos.

ΠΕΛΑΤΕΣ

errikos_dunant_logo.png
metropolitan.png
iaso_logo_group.png
ygeia-logo.png
panepistimiako-ioanninon.jpg
panepistimiako-attikon.png
panepistimiako-irakliou.jpg
panepistimiako-patron.png
evagelismos_logo.png

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER!