Υπηρεσίες

Χάρη στο εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, τις σύγχρονες υποδομές μας και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο παρέχουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο τις παρακάτω υπηρεσίες:

Αποθήκευση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού

Αποθήκευση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού

Στον κλάδο της υγείας και διάθεσης ιατρικών προϊόντων, οι διαδικασίες αποθήκευσης λαμβάνουν καθοριστικό ρόλο. Επιδρούν άμεσα στην ποιότητα της παρεχόμενης θεραπείας στον ασθενή, και είναι αλληλένδετες με την κάλυψη των αναγκών του, αλλά και την τήρηση αυστηρών κανόνων που διασφαλίζουν τη σωστή συντήρηση τους με συνέπεια την προστασία της ποιότητάς τους.

Η Ziakos μέσω των διαδικασιών διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζει στις υπερσύγχρονες υποδομές και εγκαταστάσεις της είναι εγγύηση στο χώρο της αποθήκευσης ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού. Τα στελέχη της εταιρείας βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα ώστε να προμηθεύσουν άμεσα ακόμη και το πιο εξειδικευμένο προϊόν στους συνεργάτες της.

Ο χώρος ελέγχεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για λόγους ασφαλείας και διατηρούμε σύστημα ελεγχόμενης θερμοκρασίας και υγρασίας.

Εν συντομία, η Ziakos αναλαμβάνει:

  • Τη διανομή και αποθήκευση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού για λογαριασμό άλλων εταιρειών
  • Τη συντήρηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και το συντονισμό του δικτύου εφοδιασμού
  • Τη διαχείριση χρόνου και κόστους των συγκεκριμένων ενεργειών

Logistics Ιατρικών Υλικών (Μεταφορά & Διανομή)

Η έγκαιρη, άμεση και σύμφωνη με τα πρότυπα ασφάλειας της μεταφορά είναι σωτήρια για την υγεία και τη ζωή των ασθενών. Με γνώμονα το παραπάνω, η Ziakos λειτουργεί έτσι ώστε είτε η μεταφορά και διανομή αφορά κάτι πολύ απλό, είτε αφορά κάτι σύνθετο, αυτά να παραδοθούν τη στιγμή που πρέπει βοηθώντας τους γιατρούς να φέρουν εις πέρα το έργο τους και τους ασθενείς να ξεπεράσουν το συντομότερο το πρόβλημα της υγείας τους.

Άμεση αποστολή στον Νομό Αττικής εντός 2 ωρών από δικό μας προσωπικό και ιδιόκτητο στόλο. Διεκπαιρεώνουμε την αποστολή άμεσα και υπεύθυνα μέχρι το τελικό στάδιο, ξεπερνώντας τις χρονοβόρες ή γραφειοκρατικές διαδικασίες που μπορεί να προκύψουν. 

Στον τομέα της μεταφοράς και διανομής ιατρικών υλικών, η Ziakos παρέχει υψηλά εξειδικευμένες υπηρεσίες, στις οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:

  • Κατάρτιση, προετοιμασία και παράδοση ιατρικών υλικών.
  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διανομής ιατρικών υλικών σε νοσοκομεία, κλινικές, φαρμακαποθήκες και ιατρεία.
  • Διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου κι αξιολόγησης σε όλα τα στάδια της διανομής.
Logistics Ιατρικών Υλικών (Μεταφορά & Διανομή)

Πλύσιμο ιατρικών εργαλείων

Πλύσιμο ιατρικών εργαλείων

Η απολύμανση των ιατρικών εργαλείων μετά από κάθε χρήση είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία, που πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να καθίστανται κατάλληλα για χρήση στον επόμενο ασθενή.

Ο κύκλος ζωής ενός ιατρικού εργαλείου είναι η χρήση στο χειρουργείο ή στο ιατρείο, ο καθαρισμός και η απολύμανση αφότου γίνει η χρήση, λειτουργικός έλεγχος, η λίπανση / πακετάρισμα και η αποθήκευση για επόμενη χρήση. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας όλα τα στάδια αυτής της διαδικασίας, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει με αυτόματο τρόπο, σε ειδικά πλυντήρια που εξασφαλίζουν άρτιο αποτέλεσμα και φέρουν πιστοποιήσεις γι’ αυτό. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον πιστοποιημένο εξοπλισμό της Miele Professional.

Για λόγους ιχνηλασιμότητας παρέχουμε αναλυτικό report για όλα τα στάδια και τις διαδικασίες του πλυσίματος.

ΠΕΛΑΤΕΣ

errikos_dunant_logo.png
metropolitan.png
iaso_logo_group.png
ygeia-logo.png
panepistimiako-ioanninon.jpg
panepistimiako-attikon.png
panepistimiako-irakliou.jpg
panepistimiako-patron.png
evagelismos_logo.png

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER!